Lagendijk Tuinen

Tuinen

een harmonieus eindbeeld

Elk seizoen genieten van uw tuin of dakterras

Ook voor uw tuin of dakterras kunt u Lagendijk tuin- en landschapsarchitecten inschakelen. Uw eisen en wensen vertalen we naar een passend ontwerp of beplantingsplan. Bij uw tuin staat de balans tussen functie, beheer en vormgeving voorop. U wilt elk seizoen kunnen genieten van uw tuin en deze gebruiken zoals u wenst. Hebt u kleine kinderen dan is een grasveld de ideale speelplek. Of kiest u voor ruime borders met een fraai op elkaar afgestemd plantenassortiment? Hebt u veel of weinig tijd voor het onderhoud? We stemmen het beplantingsplan daarop af. Ook de omvang van het terras, de keuze voor tegels of klinkers zijn een onderdeel van het ontwerpproces. Zo komen we tot een harmonieus eindbeeld waarin u uw wensen terug ziet.

Onafhankelijk bureau

U kunt vervolgens de aanleg zelf doen of laten uitvoeren door een hovenier. Op basis van ons plan kunt u meerdere offertes aanvragen voor de uitvoering. U bespaart op kosten door de scherpste prijs te kiezen op basis van hetzelfde ontwerp. Voor de echte doe-het-zelver maken wij ook plannen waar u geen hovenier bij nodig hebt.

We hebben de afgelopen jaren een netwerk opgebouwd van betrouwbare hoveniers die uw tuin volgens het ontwerp aanleggen. Zij kunnen ook het onderhoud (snoeiwerk en gazon onderhoud) voor u verzorgen. Zo werkt u met hoveniers samen die het ontwerp van uw tuin respecteren en in tact laten.