Lagendijk

20 jaar tuin- en landschapsarchitectuur

Lagendijk tuin- en landschapsarchitecten is in 1997 opgericht door René Lagendijk. We zijn een bureau voor de vormgeving van buitenruimten, van tuin tot woonwijk, van sportterrein tot recreatiegebied. Een klein team van tuin- en landschapsarchitecten werkt voor uiteenlopende opdrachtgevers zoals projectontwikkelaars, makelaars, architecten, gemeenten, zorginstellingen, woningcorporaties en particulieren. 

 

Ontwerpen voor buitenruimten

Met onze oplossingen voor ruimtelijke vraagstukken streven we naar het verbeteren van de leefomgeving. Onze ontwerpen voor tuinen en landschappen kenmerken zich door een balans tussen functie, beheer en vormgeving. We werken daarbij niet autonoom. De eisen en wensen van de opdrachtgever zijn een belangrijk uitgangspunt in onze ontwerpen, adviezen en rapportages. Want we leveren niet alleen ontwerpen of beplantingsplannen. We denken ook met u mee over het programma van eisen, een masterplanning, verkavelingsplan of stellen beheersadviezen op. We beheersen het volledige palet aan diensten in de tuin- en landschapsarchitectuur.

 

20 jaar tuin- en landschapsarchitectuur

Het jaar 2017 is een bijzonder jaar. Bureau Lagendijk bestaat namelijk 20 jaar. We zijn trots dat we al zo lang met onze opdrachtgevers samen mogen werken. 

Lagendijk tuin- en landschapsarchitecten was in 2012 genomineerd voor de FD Gazelle Awards. Een prijs die het Financieele Dagblad en Graydon jaarlijks uitreiken aan de snelst groeiende ondernemingen van Nederland.