Lagendijk Bouwkavels

Bouwkavels

Van bouwkavel naar droomlocatie

Van kavel naar droomlocatie

Een kavel is vaak niet meer dan een braakliggend stuk grond, soms met vervallen bebouwing. Door de nieuwe mogelijkheden te visualiseren, verandert de kavel in een absolute droomlocatie. Dat helpt potentiële kopers bij de koopbeslissing.
Als tuin- en landschapsarchitecten weten wij buitenruimten vorm te geven, van tuin tot woonwijk, van sportterrein tot recreatiegebied. Ook ontwerpen wij regelmatig de buitenruimte voor een bouwkavel. Belangrijke uitgangspunten zijn een goede ontsluiting van de kavel, voldoende parkeermogelijkheden, privacy en een goede inpassing in het landschap. Door een juiste balans tussen bouwmassa en ruimte op de kavel te vinden, ontstaat een optimale invulling.

Schetsontwerp brengt kavel tot leven

Met een tweedimensionaal schetsontwerp brengen wij een kavel tot leven. Wij geven inspiratie voor een optimale indeling van de kavel. Een potentiële koper ziet zichzelf op het gazon lopen, langs de bloeiende fruitbomen. Of op de ruime oprit staan, genietend van prachtige vergezichten. Onze schetsontwerpen helpen uw kopers zich een beeld te vormen van de mogelijkheden.  In combinatie met relevante verkoopinformatie kunt u de schetsontwerpen ook verwerken in een mooi vormgegeven verkoopbrochure.  Zo verkoopt u geen braakliggend stuk grond meer maar een absolute droomlocatie. Met simpele maar doeltreffende presentatiemogelijkheden.